absintt1s bild

Keskustelu kokemusraportista: Vikkelä väkevän voittaa

Skrivet av Absintinjuoja 20 juni, 2010 - 04:47

Alla alkuperäisen kokemusraportin teksti

Kävin kesäteatterissakin, paikallisessa sellaisessa Veikkolassa. Ohjelmassa oli lapsille suunnattu tarina Vikkelä Väkevän voittaa. Matka maalaismaisemaan niittyjen ja metsien läpi korpimetsikköön järvenrantateatteriin oli varsin vaikuttava. Ilmatkin näyttivät suosivan, ja olihan minulla sateenvarjo turvana sen pakollisen sadekuuron varalta.

Näytelmän tarina oli hauska ja runsain musiikkiesityksin ryyditetty. Vaivaa oli nähty melkoisen spektaakkelin rakentamiseksi: esiintyvää väkeä oli roimasti, lavasteet olivat komiat ja musa toimi ja oli hyvin esitetty. Teatteriin tottumattomana olisin kaivannut zoomauksia mutta kun en ollut kyborgi ja kiikarit jäivät kotiin, piti tyytyä perinteiseen teatterin seurantaan.

Ladossa nautittiin kahvit lisukkeineen, paikalliselta yleisön edustajalta sain kuulla olevani Kauko Helovirran pojan kaksoisolento, mitä nyt sitten ihmetellen sulattelen vieläkin.

Pakollinen sadekuuro tuli sitten toisella puoliajalla (vai mikä se on) mutta näytelmä eteni pienen tauon jälkeen. Vikkelä voitti väkevän lopulta ja tyytyväinen mutta hieman kastunut yleisö poistui varmaankin näytelmän perusoppeja mielessään kertaillen. Ja luvattiinhan siinä muutakin syödä kuin pelkästään kasviksia, onneksi.

 

Kommentarer

Astrolihjamos bild

1/2 Positiivisen puolelle

Skrivet av Astro 20 juni, 2010 - 04:49

Positiivisen puolelle kääntyi ihan selkeästi ja eipä se sadekaan haitannut.

2/2 Sesonkia

Skrivet av Anonyymi-Aimo 24 juni, 2010 - 09:40

Ihan sesonkihommaa. Maanantaina kaikki halukkaat eivät edes mahtuneet.

Rundradion Ab, Radiogatan 5, 00024 Rundradion, tel. (09) 14801
Info om Svenska YLE Respons Om TV-avgiften