Diskutera erfarenhetsrapporten: Beck - I Guds namn

Skrivet av 10 juli, 2009 - 08:33

Erfarenhetsrapporten:

Tittade på Beck - I guds namn igår och måste verkligen säga att dom här nyare Becken är helt super! Missade lite av filmen i början och det var ganska synd, men det jag såg var väldigt spännande, mucket bra skådespeleri av Mikael Persbrandt och Peter Haber.

Filmen handlar om en paparazzi fotograf som blir mördad och det leder till att Becks chef blir mördad. Handlingen var väldigt spännande, och dom känslomässigt laddade polisernas beteende var mycket intressant att se. Det som sklijer Beck från andra polisserier är att den är mycket om relationer, och inte bara typiska och ibland lite långtråkiga kärleksrelationer men också relationer mellan tex Beck och Gunvald, eller Beck och hans lite mystiska granne.

Filmen var verkligen toppen, tittade fram i stanna hemma och märkte till min besvikelse att nästa vecka blir det gamla Beck igen, alltså inte spleat av Peter Haber. Tycker han är överlägset den bästa Becken.

Kommentarer

isla07s bild

1/1 Inressant...

Skrivet av Bengt Bananasplit 10 juli, 2009 - 08:35

Är själv ffrämst vän av Wallander (trots att jag kan irritera mig på att TV-/filmversionerna avviker så enormt mycket från romanerna), men du fick mig att bli intresserad av Beck också. Kanske det kommer någon regning kväll i sommar ännu, då man kunde bekanta sig med honom...

Rundradion Ab, Radiogatan 5, 00024 Rundradion, tel. (09) 14801
Info om Svenska YLE Respons Om TV-avgiften