Skriv en erfarenhetsrapport

Hurdan var din senaste kulturupplevelse?
Vilka känslor väckte den: vad tycket du om, vad kändes pinsamt, vad förstod du inte? Berätta och dela med dig. Det är viktigt att stretcha ordentligt efter varje träningspass – då uppnår du även de positiva effekterna med träningen.

Alla dem som skrivit en erfarenhetsrapport före 31.8.2010 deltar i slutet av sommaren i utlottningen av Kulturkondis- och festivalprodukter.

För varje erfarenhetsrapport du skriver växer ditt personliga saldo med 3 kulturpoäng. Kommenterar du någon annans rapport får du en poäng.

Skriv en erfarenhetsrapport

Aktivaste erfarenhetsorter

Sök kulturerfarenheter

Hurdana känslor väckte en viss konsert, utställning eller teaterföreställning hos andra kulturtränare? Vilka evenemang rekommenderas i Vasa eller Åbo?

Kommenterade erfarenhetsrapporter flyttas med kommentarer som diskussionsämnen till Kulturkondis forum.

Sökord

Sökningen gav 18 träffar

Jeppe skaffade sig en filmerfarenhet: Strangers
Nyland, 03.12.2008

Enformig och förutsägbar skräckfilm. Bortkastade 1 1/2h, rekommenderar inte åt någon.

Jeppe skaffade sig en musikerfarenhet: Sir William Gotfunk
Nyland, 03.11.2008

Rap-artisterna Pyhimys, Timo Pieni Huijaus, Heikki Kuula och Juno uppträdde som en del av deras gemensamma Kylmäkiertue. Kunde ha varit mera folk på plats men Kylmäkiertue killarna körde ett intensivt och skönt set och bevisade än en gång att alla fyra MC:s hör till den absoluta toppen i Finland för tillfället. Stort tack går också till arrangörerna som trots lite tekniska problem än en gång fixade en mycket fungerande klubb som alla trivdes på.

adi skaffade sig en teatererfarenhet: Jag är din flickvän nu
Nyland, 03.11.2008

Passligt trevlig underhållning för en tisdagkväll. Budskapet var det inget fel på heller. Lämnade stället med ett leende på läpparna.

Rundradion Ab, Radiogatan 5, 00024 Rundradion, tel. (09) 14801
Info om Svenska YLE Respons Om TV-avgiften