Skriv en erfarenhetsrapport

Hurdan var din senaste kulturupplevelse?
Vilka känslor väckte den: vad tycket du om, vad kändes pinsamt, vad förstod du inte? Berätta och dela med dig. Det är viktigt att stretcha ordentligt efter varje träningspass – då uppnår du även de positiva effekterna med träningen.

Alla dem som skrivit en erfarenhetsrapport före 31.8.2010 deltar i slutet av sommaren i utlottningen av Kulturkondis- och festivalprodukter.

För varje erfarenhetsrapport du skriver växer ditt personliga saldo med 3 kulturpoäng. Kommenterar du någon annans rapport får du en poäng.

Skriv en erfarenhetsrapport

Aktivaste erfarenhetsorter

Sök kulturerfarenheter

Hurdana känslor väckte en viss konsert, utställning eller teaterföreställning hos andra kulturtränare? Vilka evenemang rekommenderas i Vasa eller Åbo?

Kommenterade erfarenhetsrapporter flyttas med kommentarer som diskussionsämnen till Kulturkondis forum.

Sökord

Sökningen gav 24 träffar

kultfriiks bild
kultfriik skaffade sig en teatererfarenhet: Varttå
Mellersta Österbotten, 25.01.2009

med energi och glädje splar Karleby ungdomsförening "skådisar" med sin 54:de revy.

isla07s bild
Bengt Bananasplit skaffade sig en kulturerfarenhet: Sopranos & Andrea Bocelli
Nyland, 13.01.2009

Som en djupt inrotad rock- pch popmänniska fick jag mig en omskakande upplevelse då jag under helgen igen placerade mig framför soffan för att njuta av veckans Sopranos-dos. Att serien i sig är en pärla med sina underbara karaktärer (allt från klädsel till manusförfattarnas lek med stereotyper om italienska machomän och deras hemmafruar och mammor) är väl inte någon nyhet. Redan tidigare hade jag lagt märke till det väl genomförda musikvalet, som på ett utmärkt sätt stöder stämningarna i händelserna. Men denna gång gick det över i nya sfärer! Tony och hans maffiagäng tog sig en businessresa till Italien. Där accompanjerades Christoffers drogeskapader på ett fint sätt med italiens rap. De äldre amerika-mafiosorna beskrev sina upplevelser av "hemlandet" genom maten, medan deras fruar satt i New Jersey och levde Lilla Italien och lyssnade till Andrea Bocelli och "Con Te Partirò"... På ett sätt som fastnade i hjärnan återkom låten ett par gånger under avsnittet och fick kalla kårar att gå åtminstone utefter denna tittares rygg. Så det hjälpte inte: jag var tvungen att söka fram mp3-version av låten och spela den hela söndageftermiddag medan jag lagade familjen en enorm portion pasta!

kultfriiks bild
kultfriik skaffade sig en teatererfarenhet: Musikalen Oliver Twist /Karleby ungdomsförening
Mellersta Österbotten, 11.12.2008

Vilken glädje och kunnande av ungdomarna. och redan i genrepet satt allt på sin plats. Imponerande av alla medverkande

kultfriiks bild
kultfriik skaffade sig en teatererfarenhet: Onödiga mänskor
Österbotten, 11.12.2008

En viktig pjäs om våld och hur lätt det går att ta våld som lösningmodell i frustation och ilska.

Jeppe skaffade sig en musikerfarenhet: Freepoint Crew, Trainspotters, OG Ikonen @ Sir William Gotfunk
Nyland, 11.12.2008

Fin avslutning på en fin klubb! Kunde ha varit mera folk på plats men med tanke på tidpunkten var det nog okej. Bra live set av vilka svenska Trainspotters, som för första gången uppträdde i Finland, utmärkte sig med en mycket energisk och medryckande spelning.

Jeppe skaffade sig en filmerfarenhet: What Would Jesus Buy?
Nyland, 03.12.2008

Underhållande dokumentär som ger en bra bild på människors konsumtionsmani.

Jeppe skaffade sig en filmerfarenhet: Strangers
Nyland, 03.12.2008

Enformig och förutsägbar skräckfilm. Bortkastade 1 1/2h, rekommenderar inte åt någon.

Jeppe skaffade sig en musikerfarenhet: Sir William Gotfunk
Nyland, 03.11.2008

Rap-artisterna Pyhimys, Timo Pieni Huijaus, Heikki Kuula och Juno uppträdde som en del av deras gemensamma Kylmäkiertue. Kunde ha varit mera folk på plats men Kylmäkiertue killarna körde ett intensivt och skönt set och bevisade än en gång att alla fyra MC:s hör till den absoluta toppen i Finland för tillfället. Stort tack går också till arrangörerna som trots lite tekniska problem än en gång fixade en mycket fungerande klubb som alla trivdes på.

adi skaffade sig en teatererfarenhet: Jag är din flickvän nu
Nyland, 03.11.2008

Passligt trevlig underhållning för en tisdagkväll. Budskapet var det inget fel på heller. Lämnade stället med ett leende på läpparna.

Rundradion Ab, Radiogatan 5, 00024 Rundradion, tel. (09) 14801
Info om Svenska YLE Respons Om TV-avgiften