Kulttuurikunto jää tauolle

Kulttuurikunto-hanke jää tauolle 1.6.2011 alkaen. Hankkeen toiminta alkuperäisessä muodossaan päättyi vuoden 2010 lopussa Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondenin rahoituskausien päättyessä. Yleisradio on huolehtinut hankkeen ylläpitämisestä siirtymäkaudella kevään 2011 ajan, mutta perustehtävänsä vuoksi se ei voi ottaa päävastuuta hankkeen tulevaisuudesta.

Kulttuurikunnon verkkosivuston toiminnot – tapahtumakalenteri, kokemusraportit, kulttuurikuntotesti, digitaalinen kulttuurikuntokortti ja juttuarkisto – jäävät käyttöön toistaiseksi.

Verkkosivuja ei kuitenkaan päivitetä eikä teknistä tukea ole saatavilla.

Halua hankkeen jatkamiseksi on edelleen, jos toiminnalle löydetään sopiva malli. Toiminnan jatkajaksi on suunniteltu kevään varrella Kulttuurikunto-säätiötä. Säätiön tehtävänä olisi kulttuurin kysynnän ja tarjonnan kasvattaminen, kulttuurin hyvinvointivaikutusten ja työssä jaksamisen edistäminen, kulttuurisen syrjäytymisen ehkäiseminen sekä kulttuurin kulutuksen kasvattaminen paikallisesti ja valtakunnallisesti ylläpitämällä ja kehittämällä aiempaa toimintaa sekä vahvistamalla yhteistoimintaverkostoa.

Keskusteluja hankkeen jatkovaihtoehdoista käydään edelleen. Keskusteluihin voi osallistua ottamalla yhteyttä projektipäällikkö Marjaana Mykkäseen (marjaana.mykkanen (at) yle.fi).

Mahdollisista uutisista tiedotamme syksyllä hankkeen uutiskirjeen vastaanottajille tuttuun tapaan.

Lämmin kiitos jokaiselle 575 kumppanillemme ympäri Suomen kuluneista kahdesta ja puolesta vuodesta!

> Tutustu sivustomme Kumppani-materiaaliin

> Lue Kulttuurikuntopäivästä

> Lue Kulttuurifoorumeista

> Lue Vinkkiarkistoa

Rundradion Ab, Radiogatan 5, 00024 Rundradion, tel. (09) 14801
Info om Svenska YLE Respons Om TV-avgiften