yle.fi

Kaisa Lipposen 7 joulua

Salon Teatteri ry -  02.12.2012 - 18.12.2012
Mariankatu 3, Salo, Varsinais-Suomi  - www.salonteatteri.com
Kaisa.JPG

Jouluaattoaamuna Kaisa Lipponen tajuaa, että jotain on pielessä. Joulu ei tunnu joululta, vaikka on jo aatto. Kaisalle selviää, että Joulupukki on kadonnut ja on olemassa vaara, että joulu joudutaan peruuttamaan. Kaisa päättää löytää Joulupukin ja pelastaa joulun. Hän lähtee etsimään pukkia pyykinpesukoneesta rakentamallaan hiukkassiirtäjällä. Kaisa vierailee monessa maassa ja tutustuu erilaisiin joulunviettoperinteisiin. Mutta missä kummassa Joulupukki piileskelee?

Salon Teatterissa joulun alla nähtävä Kaisa Lipposen 7 joulua -esitys perustuu Samuli Valkaman samannimiseen kuvakirjaan. Esitys vie katsojan hauskalle matkalle ympäri maailmaa, Amsterdamista Melbournen kautta New Yorkiin. Esitys kertoo joulun suuresta taiasta ja siitä, kuinka monella eri tavalla joulua voidaan viettää.

Esityksen dramatisoi ja ohjaa Sarika Lipasti. Musiikin ja liikeilmaisun värittämä esitys toteutetaan yhteistyössä Salon kansalaisopiston teatteritaiteen perusopetuksen kanssa. Näyttämöllä nähdään myös tanssitaiteen oppilaita.

Esityksen kesto on noin 45 minuuttia ja se soveltuu kaikenikäisille.