MAKUPALAT 21.3. 
       
       
       
      Jauhemaksakastike 
       
        
       
       
	½ kg jauhettua maksaa
	1 sipuli
	2 porkkanaa
	meiramia
	suolaa
	valkopippuria
	vehnäjauhoja
	soijakastiketta
	vettä
	voita/öljyä
	kermaa
 
       
      Hienonna sipuli ja leikkaa porkkana ohuiksi viipaleiksi.  
      Paista sipulit ja lisää maksa.  
      Hienonna maksa murusiksi, lisää porkkanaviipaleet ja mausteet. 
      Ripottele päälle vehnäjauhoja ja sekoita hyvin.  
      Anna paistua hetken aikaa ja lisää vesi. 
      Anna hautua hetken aikaa, tarkista maku ja lisää meiramia ja halutessasi 
      kermaa.  
       
      Pottuvoi
       
      
       
	
	Perunoita
	Sipulia
	Suolaa
	Voita
 
       
      Keitä perunat kypsiksi. 
      Lisää muut aineet ja survo perunasurvimella..  
       
      Paahtokiisseli 
       
      
       
	
	1 l maitoa
	3 tl vaniljasokeria
	4 rkl perunajauhoja
	10 rkl sokeria
 
       
       Ruskista sokeri pannulla ja kaada kattilaan kylmän maidon joukkoon. 
       
      Lisää sokeri ja vaniljasokeri, suurusta perunajauhoilla.  
      Kiehauta. 
      
       
	
 
       |