MAKUPALAT 28.3. 
       
       
       
      Broilerijauhelihakastike 
       
        
       
       
1/2 kg broilerijauhelihaa 
       1 sipuli
       1/2 purjo
       1 punainen paprika
       1 prk tomaattipuretta
       broilerimaustetta
       paprikajauhetta
       soijaa
       pippuria
       vettä (kermaa) suurustetta 
      
       
      Ruskista liha pannulla.  
      Lisää hakattu sipuli, purjo ja paprika ja paista hetken aikaa.  
      Lisää mausteet ja vettä.  
      Anna kiehua kymmenisen minuuttia, lisää suurustetta ja anna kiehua pari 
      minuuttia.  
      Tarkista maku ja lisää halutessasi kermaa.  
       
      Broileripullat
       
      
       
	
1/2 kg broilerijauhelihaa 
       ruohosipulia
       2 dl kermaa
       1,5 dl korppujauhoja
       2 munaa
    
       
      Sekoita taikina ja vaivaa kunnes taikina irtoaa astian reunoista ja on tasaista. 
       
      Pyörittele kostein käsin pullia ja paista pannulla tai uunissa 200 asteessa. 
       
       
      Anjoviskermakastike 
       
      
       
      Anjovista
      Kuohukermaa
      Ruohosipulia
      Persiljaa
   
       
       Soseuta anjovis ja kiehauta kerman kanssa. 
      Lisää lopuksi reilusti ruohosipulia ja persiljaa. 
      
       
	
 
       |