MAKUPALAT 28.3.

Broilerijauhelihakastike



1/2 kg broilerijauhelihaa
1 sipuli 1/2 purjo 1 punainen paprika 1 prk tomaattipuretta broilerimaustetta paprikajauhetta soijaa pippuria vettä (kermaa) suurustetta

Ruskista liha pannulla.
Lisää hakattu sipuli, purjo ja paprika ja paista hetken aikaa.
Lisää mausteet ja vettä.
Anna kiehua kymmenisen minuuttia, lisää suurustetta ja anna kiehua pari minuuttia.
Tarkista maku ja lisää halutessasi kermaa.

 

Broileripullat

	

1/2 kg broilerijauhelihaa
ruohosipulia 2 dl kermaa 1,5 dl korppujauhoja 2 munaa

Sekoita taikina ja vaivaa kunnes taikina irtoaa astian reunoista ja on tasaista.
Pyörittele kostein käsin pullia ja paista pannulla tai uunissa 200 asteessa.

 

Anjoviskermakastike


      Anjovista
      Kuohukermaa
      Ruohosipulia
      Persiljaa
   

Soseuta anjovis ja kiehauta kerman kanssa.
Lisää lopuksi reilusti ruohosipulia ja persiljaa.