MAKUPALAT 28.3.
Broilerijauhelihakastike
1/2 kg broilerijauhelihaa
1 sipuli
1/2 purjo
1 punainen paprika
1 prk tomaattipuretta
broilerimaustetta
paprikajauhetta
soijaa
pippuria
vettä (kermaa) suurustetta
Ruskista liha pannulla.
Lisää hakattu sipuli, purjo ja paprika ja paista hetken aikaa.
Lisää mausteet ja vettä.
Anna kiehua kymmenisen minuuttia, lisää suurustetta ja anna kiehua pari
minuuttia.
Tarkista maku ja lisää halutessasi kermaa.
Broileripullat
1/2 kg broilerijauhelihaa
ruohosipulia
2 dl kermaa
1,5 dl korppujauhoja
2 munaa
Sekoita taikina ja vaivaa kunnes taikina irtoaa astian reunoista ja on tasaista.
Pyörittele kostein käsin pullia ja paista pannulla tai uunissa 200 asteessa.
Anjoviskermakastike
Anjovista
Kuohukermaa
Ruohosipulia
Persiljaa
Soseuta anjovis ja kiehauta kerman kanssa.
Lisää lopuksi reilusti ruohosipulia ja persiljaa.
|