MAKUPALAT 4.4.

Kuhaa ja ahventa vartaassa



      	
            Kuhaa 
            ja ahventa fileinä 
            Vehnäjauhoja 
            Voita 
            Piparjuuritahnaa 
            Suolaa 
            Mustapippuria 

Leikkaa kalafileet suikaleiksi ja pujota ne varrastikkuihin.
Pyöräytä vartaat vehnäjauhossa.
Paista pannulla voissa, johon on sekoitettu piparjuuritahnaa.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

Sinappikastike

	

             1 l Kalalientä
             3 dl Kuohukermaa
             sinappia
             ruohosipulia
             tilliä
             suurustetta

Kiehauta kalaliemi ja kerma.
Vatkaa joukkoon sinappia ja keitä pikkuhiljaa 10 minuuttia, suurusta tarvittaessa.
Lisää lopuksi hakattua ruohosipulia ja tilliä.
Tarkista maku.