MAKUPALAT 4.4. 
       
       
      
      Kuhaa ja ahventa vartaassa 
       
        
       
       
      	
            Kuhaa 
            ja ahventa fileinä 
            Vehnäjauhoja 
            Voita 
            Piparjuuritahnaa 
            Suolaa 
            Mustapippuria 
       
      Leikkaa kalafileet suikaleiksi ja pujota ne varrastikkuihin. 
      Pyöräytä vartaat vehnäjauhossa. 
      Paista pannulla voissa, johon on sekoitettu piparjuuritahnaa. 
      Mausta suolalla ja mustapippurilla.  
       
      Sinappikastike
       
      
       
	
             1 l Kalalientä
             3 dl Kuohukermaa
             sinappia
             ruohosipulia
             tilliä
             suurustetta
       
      Kiehauta kalaliemi ja kerma. 
      Vatkaa joukkoon sinappia ja keitä pikkuhiljaa 10 minuuttia, suurusta tarvittaessa. 
      Lisää lopuksi hakattua ruohosipulia ja tilliä. 
      Tarkista maku. 
      
       
	
 
       |