MAKUPALAT 11.4. 
       
       
      
      Kyljystaskut 
       
        
       
       
	4 porsaankyljystä
	2 rkl sinappia
	4 luumua
	vehnäjauhoja
	grillimaustetta
	paprikajauhetta
	kuohukermaa
	margariinia paistamiseen
 
       
      Leikkaa kyljys halki ja mausta sisältä sinapilla ja luumulla. 
      Sulje kyljys cocktailtikulla. 
      Pyörittele kyljykset jauho-mausteseoksessa ja paista pannulla. 
      Lisää kermaa ja kypsennä lopuksi uunissa 150 asteessa.  
       
      Kurkkusalaatti
       
      
       
	
	1 kpl tuorekurkkua
	
	kastike
 
	1 rkl soijakastiketta
	1 tl sherryä
	1 tl öljyä
	1 tl viinietikkaa
	2 tl sokeria
 
      Kuori kurkut ja leikkaa kahtia. 
      Poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. 
      Kaada kastike päälle ja anna maustua 20 minuuttia. 
      
       
	
 
       |