MAKUPALAT 11.4.

Kyljystaskut



	4 porsaankyljystä
	2 rkl sinappia
	4 luumua
	vehnäjauhoja
	grillimaustetta
	paprikajauhetta
	kuohukermaa
	margariinia paistamiseen

Leikkaa kyljys halki ja mausta sisältä sinapilla ja luumulla.
Sulje kyljys cocktailtikulla.
Pyörittele kyljykset jauho-mausteseoksessa ja paista pannulla.
Lisää kermaa ja kypsennä lopuksi uunissa 150 asteessa.

 

Kurkkusalaatti

	

	1 kpl tuorekurkkua
	

kastike

1 rkl soijakastiketta 1 tl sherryä 1 tl öljyä 1 tl viinietikkaa 2 tl sokeria
Kuori kurkut ja leikkaa kahtia.
Poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kaada kastike päälle ja anna maustua 20 minuuttia.