MAKUPALAT 16.5. 
       
       
      
       Possua ja vihanneksia wok-pannulla 
       
        
       
       
	Possunfileetä
	Perunajauhoja
	Soijakastiketta
	Sipulia
	Kevätsipulia
	Varsiselleriä
	Paprikaa
	Porkkanaa
	Kesäkurpitsaa bambunversoja
	Ananaspaloja
	Inkivääriä
	Sherryä
	Mustapippuria
	Vettä
	Öljyä
 
       
      Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. 
      Tee soijasta ja perunajauhoista marinadi ja pyörittele lihapalat marinadissa. 
      Suikaloi kasvikset. Kuumenna öljy pannulla ja paista ensin lihat. 
      Nosta lihat pois pannulta ja kypsennä vihannekset ja lisää mausteet. 
      Lisää lihapalat takaisin ja lisää halutessasi hieman vettä.  
       
      Rikkaat Ritarit 
       
      
       
	Pullapitko
	Maitoa
	Kananmunaa
	Kanelia
	Jäätelötuutti
	Mustikkakastiketta
 
       
      Leikkaa pulla viipaleiksi ja kasta kanelilla maustetussa munamaidossa. 
      Paista pannulla. 
      Asettele lautaselle pari pullaviipaletta. 
      Halkaise tuutti pitkittäin ja laita se lämpimän pullan päälle. 
      Ripottele kastiketta tai hilloa päälle. 
      
       
	
 
       |