MAKUPALAT 16.5.
Possua ja vihanneksia wok-pannulla
Possunfileetä
Perunajauhoja
Soijakastiketta
Sipulia
Kevätsipulia
Varsiselleriä
Paprikaa
Porkkanaa
Kesäkurpitsaa bambunversoja
Ananaspaloja
Inkivääriä
Sherryä
Mustapippuria
Vettä
Öljyä
Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi.
Tee soijasta ja perunajauhoista marinadi ja pyörittele lihapalat marinadissa.
Suikaloi kasvikset. Kuumenna öljy pannulla ja paista ensin lihat.
Nosta lihat pois pannulta ja kypsennä vihannekset ja lisää mausteet.
Lisää lihapalat takaisin ja lisää halutessasi hieman vettä.
Rikkaat Ritarit
Pullapitko
Maitoa
Kananmunaa
Kanelia
Jäätelötuutti
Mustikkakastiketta
Leikkaa pulla viipaleiksi ja kasta kanelilla maustetussa munamaidossa.
Paista pannulla.
Asettele lautaselle pari pullaviipaletta.
Halkaise tuutti pitkittäin ja laita se lämpimän pullan päälle.
Ripottele kastiketta tai hilloa päälle.
|