MAKUPALAT 16.5.

Possua ja vihanneksia wok-pannulla


	Possunfileetä
	Perunajauhoja
	Soijakastiketta
	Sipulia
	Kevätsipulia
	Varsiselleriä
	Paprikaa
	Porkkanaa
	Kesäkurpitsaa bambunversoja
	Ananaspaloja
	Inkivääriä
	Sherryä
	Mustapippuria
	Vettä
	Öljyä

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi.
Tee soijasta ja perunajauhoista marinadi ja pyörittele lihapalat marinadissa.
Suikaloi kasvikset. Kuumenna öljy pannulla ja paista ensin lihat.
Nosta lihat pois pannulta ja kypsennä vihannekset ja lisää mausteet.
Lisää lihapalat takaisin ja lisää halutessasi hieman vettä.

 

Rikkaat Ritarit


	Pullapitko
	Maitoa
	Kananmunaa
	Kanelia
	Jäätelötuutti
	Mustikkakastiketta

Leikkaa pulla viipaleiksi ja kasta kanelilla maustetussa munamaidossa.
Paista pannulla.
Asettele lautaselle pari pullaviipaletta.
Halkaise tuutti pitkittäin ja laita se lämpimän pullan päälle.
Ripottele kastiketta tai hilloa päälle.