MAKUPALAT 26.09. 
       
       
      
       Lampaankyljykset ja minttukastike
       
        
       
       
	Lampaankyljyksiä
	Vehnäjauhoja
	Sinappia
	Persiljaa
	Minttua
	Mustapippuria
	Voita/öljyä
	Suolaa	
	
 
       
      Pyöräytä kyljykset vehnäjauhoissa ja paista pannulla. 
      Ripottele pintaan pippuria ja suolaa. 
      Kun kyljykset ovat kypsiä, kasta ne sinappiin ja pyörittele persilja-minttuseoksessa. 
       
        
      Mintunmakuinen kermaviilikastike
         
      
       
	Kermaviiliä
	Ruohosipulia
	Sipulia
	Minttua
	Persiljaa
	Mustapippuria
	Sokeria
	Suolaa
	
 
       
       Sekoita ainekset ja anna maustua 
      puolisen tuntia ennen käyttöä. 
      
       
	
 
       |