MAKUPALAT 28.11.
Vasikanpaistikkeet punaviinissä
vasikanfileetä
vehnäjauhoja
sipulia
porkkanaa
punaviiniä
hillosipuleita
tomaattipuretta
pippuria
persiljaa
timjamia
voita/öljyä
Leikkaa filee ohuehkoiksi siivuiksi ja nuiji varovasti.
Puolita pihvit pienemmiksi paistikkeiksi ja pyörittele vehnäjauhoissa.
Ruskista pannulla ja lisää pilkottu sipuli, porkkanaraaste, pippuri ja tomaattipure.
Paista hetki ja kaada pannulle punaviiniä.
Lisää myös hillosipulit liemineen ja hauduttele muutama minuutti.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja tarjoa yrttien kera.
Yrttiperunasose
perunoita
vettä
suolaa
voita
oliiviöljyä
rakuunaa
minttua
persiljaa
Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja soseuta ne.
Lisää hieman keitinlientä, voita ja suolaa.
Soseuta yrtit oliiviöljyn kera sauvasekoittimella ja lisää muusiin.
|