MAKUPALAT 28.11.

Vasikanpaistikkeet punaviinissä

	
	vasikanfileetä
	vehnäjauhoja
	sipulia
	porkkanaa
	punaviiniä
	hillosipuleita
	tomaattipuretta
	pippuria
	persiljaa
	timjamia
	voita/öljyä		



Leikkaa filee ohuehkoiksi siivuiksi ja nuiji varovasti.
Puolita pihvit pienemmiksi paistikkeiksi ja pyörittele vehnäjauhoissa.
Ruskista pannulla ja lisää pilkottu sipuli, porkkanaraaste, pippuri ja tomaattipure.
Paista hetki ja kaada pannulle punaviiniä.
Lisää myös hillosipulit liemineen ja hauduttele muutama minuutti.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja tarjoa yrttien kera.


Yrttiperunasose

	
	perunoita
	vettä 
	suolaa 
	voita 
	oliiviöljyä
	rakuunaa
	minttua 
	persiljaa


Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja soseuta ne.
Lisää hieman keitinlientä, voita ja suolaa.
Soseuta yrtit oliiviöljyn kera sauvasekoittimella ja lisää muusiin.