MAKUPALAT 1.2.99

Kalapihvit


	n. 400g kalaa esim. haukea jauhettuna
	150 g kylmäsavulohta
	2 munaa
	1/2 dl purjoa silppuna
	1/2 dl ruohosipulia silppuna
	1/2 dl tilliä silppuna
	sitruunamehua
	sitruunapippuria
	suolaa

Leikkaa kylmäsavulohi pieneksi silpuksi
Sekoita kaikki ainekset Muotoile kostutetuin käsin pihvejä (4 isoa tai 8 pientä)
Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.

 

Sieni-pekonikastike

	sieniä
	soijaa
	sipulia
	pekonia
	mustapippuria
	kasvislientä
	öljyä
	kermaa tai maitoa ja suurustetta
	suolaa

Paista sipulit, sieni ja pekonit
Lisää kerma ja mausta.

 

Päärynäinen vaahto

	kermavaahto
	vaniljasokeri
	raastettu päärynä
	sitruunamehu
	kanelia
	vohveleita

Raasta päärynä ja mausta sitruunamehulla ja kanelilla.
Vatkaa kermavaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
Yhdistä aineet ja laita tarjolle jalalliseen lasiin ja lisukkeeksi vohveleita.