MAKUPALAT 1.2.99
Kalapihvit
n. 400g kalaa esim. haukea jauhettuna
150 g kylmäsavulohta
2 munaa
1/2 dl purjoa silppuna
1/2 dl ruohosipulia silppuna
1/2 dl tilliä silppuna
sitruunamehua
sitruunapippuria
suolaa
Leikkaa kylmäsavulohi pieneksi silpuksi
Sekoita kaikki ainekset Muotoile kostutetuin käsin pihvejä (4 isoa tai 8
pientä)
Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.
Sieni-pekonikastike
sieniä
soijaa
sipulia
pekonia
mustapippuria
kasvislientä
öljyä
kermaa tai maitoa ja suurustetta
suolaa
Paista sipulit, sieni ja pekonit
Lisää kerma ja mausta.
Päärynäinen vaahto
kermavaahto
vaniljasokeri
raastettu päärynä
sitruunamehu
kanelia
vohveleita
Raasta päärynä ja mausta sitruunamehulla ja kanelilla.
Vatkaa kermavaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
Yhdistä aineet ja laita tarjolle jalalliseen lasiin ja lisukkeeksi vohveleita.
|