MAKUPALAT 1.2.99 
       
       
       
       Kalapihvit 
       
        
       
       
	n. 400g kalaa esim. haukea jauhettuna
	150 g kylmäsavulohta
	2 munaa
	1/2 dl purjoa silppuna
	1/2 dl ruohosipulia silppuna
	1/2 dl tilliä silppuna
	sitruunamehua
	sitruunapippuria
	suolaa
 
       
      Leikkaa kylmäsavulohi pieneksi silpuksi 
      Sekoita kaikki ainekset Muotoile kostutetuin käsin pihvejä (4 isoa tai 8 
      pientä) 
      Paista 220 asteessa noin 15 minuuttia.  
       
      Sieni-pekonikastike
       
      
       
	sieniä
	soijaa
	sipulia
	pekonia
	mustapippuria
	kasvislientä
	öljyä
	kermaa tai maitoa ja suurustetta
	suolaa
 
       
      Paista sipulit, sieni ja pekonit 
      Lisää kerma ja mausta.  
       
      Päärynäinen vaahto
       
      
       
	kermavaahto
	vaniljasokeri
	raastettu päärynä
	sitruunamehu
	kanelia
	vohveleita
 
       
      Raasta päärynä ja mausta sitruunamehulla ja kanelilla. 
      Vatkaa kermavaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. 
      Yhdistä aineet ja laita tarjolle jalalliseen lasiin ja lisukkeeksi vohveleita. 
       |