MAKUPALAT 15.2.99
Venäläiset vasinkanleikkeet
500g naudanfileetä
2-3- isoa punasipulia
6-7- rkl smetanaa
½ sitruunanmehu
suolaa
öljyä/margariinia
tilliä
Leikkaa liha viipaleiksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla ja paista nopeasti
kuumalla pannulla.
Viipaloi sipuli ja paista pannulla. Laita sipuliviipaleet voideltuun vuokaan
ja lihaviipaleet päälle.
Lusikoi smetanaa lihan päälle ja kuorruta kuumassa uunissa.
Koristele hakatulla tillillä ja tarjoa heti.
Tomaatti-pilahviriisi
3 dl riisiä
öljyä
sipulia
tomaattipuretta
n. 1 l vettä
suolaa
Paista hakattu sipuli ja lisää pannulle riisi.
Paista hetken aikaa ja lisää tomaattipure, vesi ja suola ja hauduta kypsäksi.
|