MAKUPALAT 15.2.99 
       
       
      
      Venäläiset vasinkanleikkeet 
       
        
       
       
	500g naudanfileetä
	2-3- isoa punasipulia
	6-7- rkl smetanaa
	½ sitruunanmehu
	suolaa
	öljyä/margariinia
	tilliä
 
       
      Leikkaa liha viipaleiksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla ja paista nopeasti 
      kuumalla pannulla.  
      Viipaloi sipuli ja paista pannulla. Laita sipuliviipaleet voideltuun vuokaan 
      ja lihaviipaleet päälle.  
      Lusikoi smetanaa lihan päälle ja kuorruta kuumassa uunissa.  
      Koristele hakatulla tillillä ja tarjoa heti.  
       
      Tomaatti-pilahviriisi
       
      
       
	3 dl riisiä
	öljyä
	sipulia
	tomaattipuretta
	n. 1 l vettä
	suolaa
 
       
      Paista hakattu sipuli ja lisää pannulle riisi. 
      Paista hetken aikaa ja lisää tomaattipure, vesi ja suola ja hauduta kypsäksi. 
       |