MAKUPALAT 15.2.99

Venäläiset vasinkanleikkeet


	500g naudanfileetä
	2-3- isoa punasipulia
	6-7- rkl smetanaa
	½ sitruunanmehu
	suolaa
	öljyä/margariinia
	tilliä

Leikkaa liha viipaleiksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla ja paista nopeasti kuumalla pannulla.
Viipaloi sipuli ja paista pannulla. Laita sipuliviipaleet voideltuun vuokaan ja lihaviipaleet päälle.
Lusikoi smetanaa lihan päälle ja kuorruta kuumassa uunissa.
Koristele hakatulla tillillä ja tarjoa heti.

 

Tomaatti-pilahviriisi

	3 dl riisiä
	öljyä
	sipulia
	tomaattipuretta
	n. 1 l vettä
	suolaa

Paista hakattu sipuli ja lisää pannulle riisi.
Paista hetken aikaa ja lisää tomaattipure, vesi ja suola ja hauduta kypsäksi.