MAKUPALAT 19.10

Oliiveilla täytetty possunfilee

 

Oliiveilla täytetty possunfilee


porsaan filee
oliiveja 
sipulia
persiljaa
oliiviöljyä
mustapippuria
   
Tee kokonaiseen porsaan fileeseen pitkittäinen viilto. Pilko sipuli, oliivit ja persilja. Sekoita ne oliiviöljyn kanssa ja mausta mustapippurilla. Täytä filee seoksella ja sulje cocktailtikuilla. Paista pannulla pinta kauniin väriseksi ja kypsennä lopuksi uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia. Kun lihan sisältä tihkuva neste on kirkasta on liha kypsää.

Valkosipuli-fenkolipaistos


fenkolia
valkosipulia
sipulia 
ruisleipää
oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa 
   
Pilko ainekset pieneksi. Freesaa pannulla ja kaada possunfileen päälle.