MAKUPALAT 14.12Pikkujoulumenu
Graavilohta ja appelsiinikermaagraavilohta viipaleina kuohukermaa appelsiinimehua sinappia ruisleipää voita lehtisalaattiaVaahdota kerma ja lisää varovasti appelsiinimehua ja hieman sinappia. Voitele leipä voilla. Laita leivän päälle lehtisalaattiviipale ja lohesta kääritty ruusuke. Kruunaa leipä appelsiinikermalla.
broilerin rintapaloja öljyä sipuli valkosipulia paprikaa varsiselleriä purjosipulia balsamiviinietikkaa mustapippuria suolaa yrttejä valkoviiniäRuskista Broilerinpalat pannulla. Lisää pilkottu sipuli, valkosipuli, paprika, purjo ja selleri. Lisää myös muutama tippa viinietikkaa ja pippuria. Kaada päälle valkoviiniä ja hauduta padassa vähintään 15 minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa ja vettä. Mantelirosolliperunaa (kypsää) punajuurta (kypsää) porkkanaa (kypsää) lanttua (kypsää) omenaa sipulia mantelilastuja tai –rouhetta Kuutioi kaikki ainekset ja sekoita. Lämmitä pannulla ja tarjoa lisäkkeenä. Friteerattu mozzarella-juustomozzarella-juustoa vehnäjauhoja kananmunaa korppujauhoja öljyä hilloaPyöritä paloiteltu juusto ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Taputtele kuorrutus huolella. Paista friteerauskeittimessä muutaman minuutin ajan. Tarjoa hillon kera. |