MAKUPALAT 9.3.Nakkiborssikeitto Makupalojen tapaan
3 raakaa punajuurta 2 sipulia ½ purjo 1 porkkana 1 sellerinvarsi valkokaalia 0,5 kg nakkeja 3 rkl tomaattipuretta maustepippuria laakerinlehti kasvisfondia tai kasvislientä voita / öljyä n. 1 l vettä smetanaa Raasta tai suikaloi juurekset ja freesaa ne padassa voi-öljysekoituksessa. Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua vähintään 20 minuuttia. Lisää paloitellut nakit. Tarjoa smetanan kera. Suklaaohukaiset
½ l maitoa 2 ½ dl vehnäjauhoja 5 rkl kaakaojauhetta 2 kananmunaa 1 tl suolaa voita paistamiseen Sekoita aineet ja anna turvota puolen tunnin ajan. Paista pannulla ja tarjoile jäätelön ja riisisuklaan kera |