MAKUPALAT 9.3.

Nakkiborssikeitto Makupalojen tapaan

	
	3 raakaa punajuurta

	2 sipulia

	½ purjo

	1 porkkana

	1 sellerinvarsi

	valkokaalia

	0,5 kg nakkeja

	3 rkl tomaattipuretta

	maustepippuria

	laakerinlehti

	kasvisfondia tai kasvislientä

	voita / öljyä

	n. 1 l vettä

	smetanaa
	

Raasta tai suikaloi juurekset ja freesaa ne padassa voi-öljysekoituksessa.
Lisää vesi ja mausteet. Anna hautua vähintään 20 minuuttia.
Lisää paloitellut nakit.
Tarjoa smetanan kera.  

Suklaaohukaiset

	½ l maitoa

	2 ½ dl vehnäjauhoja

	5 rkl kaakaojauhetta

	2 kananmunaa

	1 tl suolaa

	voita paistamiseen

Sekoita aineet ja anna turvota puolen tunnin ajan.
Paista pannulla ja tarjoile jäätelön ja riisisuklaan kera