MAKUPALAT 11.1Mademuhennos
madetta fileenä sipulia voita kermaa suolaa valkopippuria valkoviiniä tilliä Hienonna sipuli ja freesaa se voissa. Lorauta hieman valkoviiniä ja anna kiehahtaa. Kaada päälle kuohukermaa ja lisää paloiteltu kala. Anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi ja lisää pippuria ja suolaa. Lisää lopuksi hakattua tilliä ja tarjoa keitettyjen perunoiden kera. Jos fileoit kalan itse, säästä pää ja ruodot ja keitä niistä juureksilla,
laakerinlehdellä ja suolalla maustetussa vedessä kalaliemi. Siivilöi liemi
ja pakasta vastaista käyttöä varten.
madetta fileenä sipulia perunaa voita kalalientä kermaa maustepippureita suolaa tilliäFreesaa voissa peruna ja sipuli. Lisää maustepippurit ja kalaliemi ja keitä lähes kypsäksi. Lisää kermaa ja paloiteltu kala. Kiehauta miedolla lämmöllä kunnes kala on kypsää. Lisää tilliä ja tarjoa paahdetun leivän kera. |