MAKUPALAT 25.1Tulinen lammascurry
Tulinen lammascurry800 g lammasta fileenä 2 rkl öljyä 1 iso sipuli n. 5 cm pala inkivääriä 5 valkosipulin kynttä 3 rkl Hot curry-pastaa 2 rkl chilijauhetta laakerinlehti 2 dl kookosmaitoa suolaa korianteriaKuumenna padassa öljy. Freesaa sipuli, inkivääri ja valkosipuli, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää currypasta, chilijauhe ja hieman suolaa. Lisää lihapalat ja paista keskilämmöllä kunnes öljy erottuu. Anna hautua vielä 15 minuuttia ja lisää kookosmaito. Hauduta vielä viisi minuuttia. Tarkista maku ja lisää hakattu korianteri.
basmatiriisiä vettä suolaa öljyä mantelilastujaFreesaa riisiä öljyssä hetken ajan. Lisää vesi ja suola. Keitä hiljaisella tulella, lisää mantelilastut keittämisen loppuvaiheessa. |