MAKUPALAT 9.3Jättirapuvartaat ja sienitäytteiset paprikat
JättirapuvartaatJättikatkaravun pyrstöjä valkosipulia valkoviiniä voita suolaa mustapippuriaPistä pyrstöt vartaisiin. Kuumenna pannulla voissa valkosipuli-seos, lisää viini ja mausta. Ruskista varovasti rapuvartaat erillisellä pannulla. Pyöräytä lopuksi viini-sipuliseoksessa.
paprikoita sieniä sipulia persiljaa voita emmental-juustoa suolaa (kermaa)Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet. Kiehauta suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Tee pannulla pilkotuista sienistä ja sipulista mihennos. Lisää halutessa kermaa. Täytä paprikat muhennoksella ja laita päälle juustoraastetta. Paista uunissa 275 asteessa noin 10 minuutin ajan. |