MAKUPALAT 9.3

Jättirapuvartaat ja sienitäytteiset paprikat

 

Jättirapuvartaat


Jättikatkaravun pyrstöjä
valkosipulia
valkoviiniä
voita
suolaa
mustapippuria
   
Pistä pyrstöt vartaisiin. Kuumenna pannulla voissa valkosipuli-seos, lisää viini ja mausta. Ruskista varovasti rapuvartaat erillisellä pannulla. Pyöräytä lopuksi viini-sipuliseoksessa.

Sienitäytteiset paprikat


paprikoita
sieniä
sipulia
persiljaa
voita
emmental-juustoa
suolaa
(kermaa)    

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet. Kiehauta suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Tee pannulla pilkotuista sienistä ja sipulista mihennos. Lisää halutessa kermaa. Täytä paprikat muhennoksella ja laita päälle juustoraastetta. Paista uunissa 275 asteessa noin 10 minuutin ajan.