MAKUPALAT 16.3Lenkki-perunavuoka ja vadelmavispipuuro
Lenkki-perunavuokalenkkimakkara emmentaljuustoa tomaattia duchesse-perunasosetta duchesse-perunsasose: 1 kg perunamuusia 1 munankeltuainen mustapippuria (muskottipähkinää)Sekoita perunasoseen ainekset. Lado vuokaan kerroksittain makkaraa, raastettua juustoa ja viipaloitua tomaattia. Pursota perunasose päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
herkkukurkkuja ananasta sipulia ruohosipulia persiljaa sinappia ranskankermaa yrttimaustettaPilko ainekset pieneksi ja mausta yrttimausteella. Sekoita ranskankerman kanssa.
1 l vettä 1,5 dl mannasuurimoita 3-4 dl vadelmia ½ tl suolaa 1,5 dl sokeriaVispaa mannasuurimot ja vadelmat kiehuvaan veteen. Keitä 5 minuuttia välillä sekoitellen.. Mausta suolalla ja sokerilla. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. |