MAKUPALAT 24.5Kasvispizza ja kaneli-inkiväärijäätelö
Pizzataikina2 dl vettä 2 rkl öljyä 1 pkt hiivaa 5-6- dl vehnäjauhoja suolaa Tomaattikastike: 1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa basilikaa mustapippuria oliiviöljyä suolaa sokeria Täyte: keitettyä parsaa tomaattiviipaleita sipulia valkosipulia kesäkurpitsaa paprikaa artisokkaa mozzarella-juustoa emmentaljuustoa raasteenaSekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää jauhot ja muut aineet ja vaivaa taikina. Anna taikinan nousta lämpimässä paikassa puolisen tuntia. Kaulitse taikina isolle uunipellille leivinpaperin päälle ja lisää kastike ja täytteet. Paista uunissa 275 asteessa 5-10 minuuttia.
1 l vaniljajäätelöä tuoretta inkivääriä 1 tl kanelia 1 omenaAnna jäätelön pehmetä. Lisää kaneli, varovasti raastettua inkivääriä ja pieneksi kuutioiksi pilkottua omenaa. Sekoita ja tarjoile. |