MAKUPALAT 8.8.2003
Pihvejä ja paahdettuja paprikoita
Pippuripihvi
naudan sisäfileetä
pippurisekoitusta
öljyä
Pyörittele fileet pippurisekoituksessa. Paista öljyssä grillissä.
Kastike
sinappia
jaloviinaa
kuohukermaa
persiljaa
Kiehauta pannulla kuohukerma ja lisää muut ainekset.
Koristele persiljalla ja lisää tarvittaessa suolaa.
Pekonitournedos
naudan sisäfileetä
pekonia
pippuria
suolaa
öljyä
Kiedo pekoni n. 3 sentin paksuisen fileen ympärille.
Paista kolmisen minuuttia molemmilta puolin ja mausta.
Mansikkarahka
rahkaa
kuohukermaa
mansikoita
kanelia
sokeria
limeä
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää pilkotut mansikat ja mausta.
Paahdetut
paprikat
paprikoita
oliiviöljyä
valkosipulia
pippuria
suolaa
Paahda paprikat grillissä ruskeiksi. Kuori paprikat ja leikkaa siivuiksi.
Sekoita mausteet öljyyn ja sekoita paprikasiivut mukaan. Anna maustua
mielellään yön yli.
|