MAKUPALAT 8.8.2003

Pihvejä ja paahdettuja paprikoita

Pippuripihvi


naudan sisäfileetä
pippurisekoitusta
öljyä

Pyörittele fileet pippurisekoituksessa. Paista öljyssä grillissä.


Kastike
sinappia
jaloviinaa
kuohukermaa
persiljaa

Kiehauta pannulla kuohukerma ja lisää muut ainekset.
Koristele persiljalla ja lisää tarvittaessa suolaa.

 

Pekonitournedos

 
naudan sisäfileetä
pekonia
pippuria
suolaa
öljyä

Kiedo pekoni n. 3 sentin paksuisen fileen ympärille.
Paista kolmisen minuuttia molemmilta puolin ja mausta.

 

Mansikkarahka

rahkaa
kuohukermaa
mansikoita
kanelia
sokeria
limeä

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää pilkotut mansikat ja mausta.

 

Paahdetut paprikat

paprikoita
oliiviöljyä
valkosipulia
pippuria
suolaa

Paahda paprikat grillissä ruskeiksi. Kuori paprikat ja leikkaa siivuiksi.
Sekoita mausteet öljyyn ja sekoita paprikasiivut mukaan. Anna maustua mielellään yön yli.