MAKUPALAT osa 10 / 11.3.97 
       
       
      
      
      Kasvissosekeitto
       
       
       
	perunaa
	parsakaalta
	kukkakaalta
	purjoa
	porkkanaa
	sipulia
	maitoa
	yrttimaustetta
	suolaa
 
      Keitä vihannekset kypsiksi. 
        Siivilöi keitos ja ota liemi talteen. 
        Soseuta kasvikset ja kaada takaisin kattilaan. 
        Ohenna keitinliemellä ja maidolla. 
        Mausta yrttimausteella ja tarkista suola. 
       
      
      Täytetyt paprikat/tomaatit
       
       
       
	tomaatteja
	paprikoita
	
täyte:
	herkkusieniä
	sipulia
	muskottipähkinää
	yrttimaustetta
	aromisuolaa
	valkoviiniä
	pippuria
	juustoraastetta
 
      Koverra paprikat ja tomaatit. 
        Hienonna sipuli ja sienet ja kuumenna niitä pannulla. 
        Ripottele päälle vehnäjauhoja. 
        Kaada päälle lämmintä maitoa niin että seoksesta 
        tulee paksuhkoa. 
        Lisää mausteet ja täytä paprikat seoksella. 
        Päälle juustoraastetta, kypsennä uunissa 225 astetta 15-20 
        minuuttia. 
        
      
      
      Hunaja-ananas
       
       
       
	ananas
	hunajaa
	kookoshiutaleita
 
      Leikkaa ananas neljään lohkoon, poista kova keskiosa. 
        Fileeraa" hedelmäliha irti kuoresta ja viipaloi se lohkoiksi, 
        laita lohkot takaisin kuoren päälle. 
        Kaada päälle mikrossa sulatettua hunajaa ja kookoshiutaleita. 
        Kypsennä mikrossa muutama minuutti. 
       
        
      |