MAKUPALAT osa 11 / 18.3.97

Jamaikankala

	kirjolohifile
	voita
	sipulia
	purjoa
	pippuria
	aromisuolaa
	viherpippuria
	tilliä
	paprikajauhetta

Leikkaa fileeseen 2-3 sentin välein nahkaan asti yltävä viilto.
Notkista voi ja hiero siihen muut ainekset.
Täytä viillot tahnalla.
Kypsennä uunissa 200 astetta noin 25 minuuttia.

Curryperunat

	perunoita
	currya
	mustapippuria
 

Lohko perunat ohuiksi tikuiksi.
Paista niita öljyssä tai voissa, lisää curry jo alkuvaiheessa.
Lisää tilkka vettä ja kiehauta.
Tarkista suola ja anna hautua kannen alla kypsiksi.


Hedelmäcocktail

	omenaa
	vesimelonia
	päärynää
	banaania
	appelsiinia
	karambolaa
	tuoremehua

Pilko hedelmät tasakokoisiksi paloiksi.
Kaada päälle tuoremehua liemeksi.
Anna seistä ennen tarjoilua.
Pirteämmän maun saat lisäämällä sitruunamehua
tai hedelmäpohjaista likööriä.