MAKUPALAT osa 11 / 18.3.97 
       
       
      
       
      Jamaikankala
       
       
       
	kirjolohifile
	voita
	sipulia
	purjoa
	pippuria
	aromisuolaa
	viherpippuria
	tilliä
	paprikajauhetta
 
      Leikkaa fileeseen 2-3 sentin välein nahkaan asti yltävä 
        viilto. 
        Notkista voi ja hiero siihen muut ainekset. 
        Täytä viillot tahnalla. 
        Kypsennä uunissa 200 astetta noin 25 minuuttia. 
       
       
      Curryperunat
        
       
       
	perunoita
	currya
	mustapippuria 
       
 
      Lohko perunat ohuiksi tikuiksi. 
        Paista niita öljyssä tai voissa, lisää curry jo alkuvaiheessa. 
        Lisää tilkka vettä ja kiehauta. 
        Tarkista suola ja anna hautua kannen alla kypsiksi. 
        
      
       
      Hedelmäcocktail
       
       
       
	omenaa
	vesimelonia
	päärynää
	banaania
	appelsiinia
	karambolaa
	tuoremehua
 
      Pilko hedelmät tasakokoisiksi paloiksi. 
        Kaada päälle tuoremehua liemeksi. 
        Anna seistä ennen tarjoilua. 
        Pirteämmän maun saat lisäämällä sitruunamehua 
        tai hedelmäpohjaista likööriä. 
       
        
      |