MAKUPALAT osa 11 / 18.3.97
Jamaikankala
kirjolohifile
voita
sipulia
purjoa
pippuria
aromisuolaa
viherpippuria
tilliä
paprikajauhetta
Leikkaa fileeseen 2-3 sentin välein nahkaan asti yltävä
viilto.
Notkista voi ja hiero siihen muut ainekset.
Täytä viillot tahnalla.
Kypsennä uunissa 200 astetta noin 25 minuuttia.
Curryperunat
perunoita
currya
mustapippuria
Lohko perunat ohuiksi tikuiksi.
Paista niita öljyssä tai voissa, lisää curry jo alkuvaiheessa.
Lisää tilkka vettä ja kiehauta.
Tarkista suola ja anna hautua kannen alla kypsiksi.
Hedelmäcocktail
omenaa
vesimelonia
päärynää
banaania
appelsiinia
karambolaa
tuoremehua
Pilko hedelmät tasakokoisiksi paloiksi.
Kaada päälle tuoremehua liemeksi.
Anna seistä ennen tarjoilua.
Pirteämmän maun saat lisäämällä sitruunamehua
tai hedelmäpohjaista likööriä.
|