MAKUPALAT 14 / 8.4.97
Inkivääripossua kiinalaisittain
porsaan suikalelihaa
vihanneksia
soijakastiketta
osterikastiketta
inkivääriä
maissijauhoja
Paista lihat nopeasti öljyssä ja nosta joko toiseen
astiaan tai wok-pannun ritilälle.
Kaada ohuiksi leikatut lempivihanneksesi pannulle, lisää öljyä tarvittaessa.
Kypsennä vihanneksia hetki ja lisää soija ja muut mausteet.
Halutessasi voit lisätä vettä ja suurustaa
nesteen vaikka maissijauholla.
Lisää kypsät lihat takaisin vihannesten sekaan ja
anna seistä hetken.
Punaiset Inkivääripäärynät
päärynöitä
Kinuskikastike:
2 dl kuohukermaa
1 dl siirappia
1/3 dl sokeria
50-75 g voita
½ tl jauhettua inkivääriä
1 tl vaniljasokeria
Kuori päärynät, halkaise ne kahtia ja keitä
voimakkaassa puolukkamehussa kypsiksi.
Päärynöiden kiehuessa voit valmistaa kinuskikastikkeen: Kuohukerma, puolet voista, siirappi ja sokeri keitetään n. 10 minuuttia
kunnes seos sakenee.
Lisää kastikkeeseen loput ainekset mutta älä keitä liikaa.
|