MAKUPALAT 17 / 27.5.97

Lihavartaat

	possun lihaa kuutioina
	naudan lihaa kuutioina
	vihanneksia
	
Marinadi:
	öljyä
	pippureita
	tomaattipuretta/ketsuppia
	

Lihasta ja vihanneksista rakennetaan tikkuihin vartaat, jotka saavat maustua marinadissa mahdollisimman pitkään, mielellään yön yli.
Paistetaan uunissa 200 asteessa välillä marinadilla valellen kunnes possunlihasta tihkuva neste on kirkasta.
Jos haluat myös naudanlihat läpikypsiksi, odota kunnes niistäkin valuva neste on kirkasta.

Piparjuurivoisula:

Sulata voi ja lisää piparjuurta.


Persikkarahkajuoma

1 prk 	maitorahkaa
3 dl 	tuoremehua
	persikoita
½ dl 	sokeria
	vaniljasokeria

Vatkaa ainekset kuohkeaksi juomaksi.