Makupalat 26 / 29.7.97 
       
       
      
      
      Porsaankyljykset uunissa
       
       
       
	Possunkyljyksiä
	
Marinadi:
	sinappia
	soijaa
	tomaattipuretta
	grillimaustetta
	pippureita
	piparjuurta
	valkosipulia
	öljyä	
 
      Sekoita ainekset, lopuksi öljy norona voimakkaasti sekoittaen. 
        Anna kyljysten hautua marinadissa muutama tunti, 
        mielellään yön yli. 
        Paista uunissa 200 asteeessa noin tunnin ajan. 
        
      
      
      Appelsiinimarmeladi
       
       
       
4	appelsiinia
1	sitruuna
½ kg	hillosokeria
 
      Pese ja liota appelsiineja lämpimässä vedessä muutama 
        tunti. 
        Kuori yhden appelsiinin kuori ja suikaloi se marmeladiin. 
        Sitruuna ja muut appelsiinit kuoritaan, valkoinen osa 
        ja siemenet poistetaan ja hedelmäliha soseutetaan yleiskoneella. 
        Sose kaadetaan kattilaan hillosokerin kanssa ja keitetään noin 
        10-15 minuuttia. 
        Marmeladi kaadetaan purkkiin ja annetaan jäähtyä. 
       
       
  |