Makupalat 26 / 29.7.97
Porsaankyljykset uunissa
Possunkyljyksiä
Marinadi:
sinappia
soijaa
tomaattipuretta
grillimaustetta
pippureita
piparjuurta
valkosipulia
öljyä
Sekoita ainekset, lopuksi öljy norona voimakkaasti sekoittaen.
Anna kyljysten hautua marinadissa muutama tunti,
mielellään yön yli.
Paista uunissa 200 asteeessa noin tunnin ajan.
Appelsiinimarmeladi
4 appelsiinia
1 sitruuna
½ kg hillosokeria
Pese ja liota appelsiineja lämpimässä vedessä muutama
tunti.
Kuori yhden appelsiinin kuori ja suikaloi se marmeladiin.
Sitruuna ja muut appelsiinit kuoritaan, valkoinen osa
ja siemenet poistetaan ja hedelmäliha soseutetaan yleiskoneella.
Sose kaadetaan kattilaan hillosokerin kanssa ja keitetään noin
10-15 minuuttia.
Marmeladi kaadetaan purkkiin ja annetaan jäähtyä.
|