Makupalat 26 / 29.7.97

Porsaankyljykset uunissa

	Possunkyljyksiä
	
Marinadi:
	sinappia
	soijaa
	tomaattipuretta
	grillimaustetta
	pippureita
	piparjuurta
	valkosipulia
	öljyä	

Sekoita ainekset, lopuksi öljy norona voimakkaasti sekoittaen.
Anna kyljysten hautua marinadissa muutama tunti,
mielellään yön yli.
Paista uunissa 200 asteeessa noin tunnin ajan.


Appelsiinimarmeladi

4	appelsiinia
1	sitruuna
½ kg	hillosokeria

Pese ja liota appelsiineja lämpimässä vedessä muutama tunti.
Kuori yhden appelsiinin kuori ja suikaloi se marmeladiin.
Sitruuna ja muut appelsiinit kuoritaan, valkoinen osa
ja siemenet poistetaan ja hedelmäliha soseutetaan yleiskoneella.
Sose kaadetaan kattilaan hillosokerin kanssa ja keitetään noin 10-15 minuuttia.
Marmeladi kaadetaan purkkiin ja annetaan jäähtyä.