Makupalat 28

Lasagnea Meren Herkuista

	Lasagnelevyjä
	
Maitokastike:	

	voita
	sipulia
	vehnäjauhoja
	maitoa
	simpukoita
	katkarapuja
	tonnikalaa
	muskottipähkinää
	aromi/yrttisuolaa

Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuli voisulassa.
Lisää jauhoja ja lämmintä maitoa niin että kastike on löysää.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä hämmentäen.
Lisää lopuksi mausteet ja katkaravut, simpukat ja tonnikala.
Älä kiehuta enempää.

Tomaattikastike:

	tomaattimurskaa
	sipulia
	valkosipulia
	basilikaa
	aromisuolaa
	soijaa

Ainekset kiehautetaan ja lisätään mausteet.

Lasagnelevyjä ja kastikkeita ladotaan vuorotellen uunivuokaan.
Muista että kastiketta saa olla runsaasti,
sillä lasagnelevyt imevät runsaasti nestettä.
Pinnalle juustoraastetta ja uuniin noin tunniksi, lämpö 200 astetta.


Täytekakku

Rahkatäyte:

	maitorahkaa
	appelsiininmarmeladia
	persikkaa

Ainekset sekoitetaan.

Banaanitäyte:

	banaania
	kuningatarhilloa

Ainekset sekoitetaan.
Kostuta kakkupohja tuoreemehulla ja persikoiden liemellä.
Täytä kaukku täytteillä ja pinnalle kermavaahtoa. Nam!