Makupalat 28
Lasagnea Meren Herkuista
Lasagnelevyjä
Maitokastike:
voita
sipulia
vehnäjauhoja
maitoa
simpukoita
katkarapuja
tonnikalaa
muskottipähkinää
aromi/yrttisuolaa
Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuli voisulassa.
Lisää jauhoja ja lämmintä maitoa niin että kastike
on löysää.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä hämmentäen.
Lisää lopuksi mausteet ja katkaravut, simpukat ja tonnikala.
Älä kiehuta enempää.
Tomaattikastike:
tomaattimurskaa
sipulia
valkosipulia
basilikaa
aromisuolaa
soijaa
Ainekset kiehautetaan ja lisätään mausteet.
Lasagnelevyjä ja kastikkeita ladotaan vuorotellen uunivuokaan.
Muista että kastiketta saa olla runsaasti,
sillä lasagnelevyt imevät runsaasti nestettä.
Pinnalle juustoraastetta ja uuniin noin tunniksi, lämpö 200
astetta.
Täytekakku
Rahkatäyte:
maitorahkaa
appelsiininmarmeladia
persikkaa
Ainekset sekoitetaan.
Banaanitäyte:
banaania
kuningatarhilloa
Ainekset sekoitetaan.
Kostuta kakkupohja tuoreemehulla ja persikoiden liemellä.
Täytä kaukku täytteillä ja pinnalle kermavaahtoa.
Nam!
|