MAKUPALAT 6 / 11.2.97

Kuhaa Puolalaisittain

	kuhafileitä
	keitettyä kananmunaaa
	vehnäjauhoja
	ranskanleipää
	voita ja öljyä
	yrttimaustetta
	pippuria
	aromisuolaa

Pyöritä kalapalat jauhoissa.
Ruskista pannulla miedolla lämmöllä, ripottele mausteet päälle.
Sekoita kuutioitu kananmuna ja leipä.
Paista sekoitus voissa ja kumoa se kalan päälle.

Tilliperunat

	perunoita
	tilliä
	voita
	suolaa

Keitä pieniksi lohkotut perunat.
Ripottele päälle voinokareita, tilliä ja suolaa.


Särkyneen Sydämen Kakku

5 dl	vehnäjauhoja
1 dl	tummaa kaakaojauhetta
	vaniljasokeria
1 tl	soodaa
2 dl	sokeria
2 ½ dl	maitorahkaa
1 dl	maitoa
150 g	voita
2	kananmunaa

Voitele vuoka voilla ja mannaryyneillä,
laita jääkappiin taikinan teon ajaksi.

Sekoita maito ja rahka.
Sekoita jauhot ja siivilöity kaakao keskenään.
Lisää sooda ja vaniljasokeri jauhoseokseen.
Sekoiota loput aineet ja sekoita taikina.
Taikina vuokaan ja uuniin 200 asteeseen reiluksi tunniksi.
Tämä kakku onnistuu myös ilman kananmunaa!