MAKUPALAT osa 22 / 9.6.98

Broileria Gordon Bleu

	broilerifileitä
	kinkkua
	emmentaljuustoa

Leivitykseen:
	vehnäjauhoja
	kananmunaa
	korppujauhoja

Nuiji fileet folion alla varovasti ohuiksi.
Käännä fileet kaksin kerroin ja laita väliin täyte.
Painele reunat huolellisesti kiinni.
Pyörittele fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kanamunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Taputtele fileitä, niin leivitys pysyy paremmin kiinni.
Paista pannulla, lopuksi fileet voi panna myös uuniin. 150 asteeseen.


Kevätkiisseli

200 g	puolukoita, karpaloita ja mustikoita
3 dl	sokeria
1 l	vettä
4 rkl	perunajauhoja

Kiehauta marjat ja lisää sokeri.
Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan ja valuta norona kattilaan samalla sekoittaen.
Keitto saa kiehahtaa kerran, jonka jälkeen se kannattaa nostaa pois liedeltä.
Tarjoa hetken kuluttua esimerkiksi kermavaahdon kera.