MAKUPALAT osa 22 / 9.6.98
Broileria Gordon Bleu
broilerifileitä
kinkkua
emmentaljuustoa
Leivitykseen:
vehnäjauhoja
kananmunaa
korppujauhoja
Nuiji fileet folion alla varovasti ohuiksi.
Käännä fileet kaksin kerroin ja
laita väliin täyte.
Painele reunat huolellisesti kiinni.
Pyörittele fileet
ensin vehnäjauhoissa, sitten kanamunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Taputtele fileitä, niin leivitys pysyy paremmin kiinni.
Paista pannulla,
lopuksi fileet voi panna myös uuniin. 150 asteeseen.
Kevätkiisseli
200 g puolukoita, karpaloita ja mustikoita
3 dl sokeria
1 l vettä
4 rkl perunajauhoja
Kiehauta marjat ja lisää sokeri.
Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan
ja valuta norona kattilaan samalla sekoittaen.
Keitto saa kiehahtaa kerran,
jonka jälkeen se kannattaa nostaa pois liedeltä.
Tarjoa hetken kuluttua
esimerkiksi kermavaahdon kera.
|