MAKUPALAT osa 34 / 8.9.98

Broileria tuoremehussa

	broilerfilettä
	tuoremehua
	vihanneksia
	soijakastiketta
	pippuria
	currya
	aromisuolaa

Marinadi:
	soijakastiketta
	currya
	sipulia
	broilerimaustetta
	punaviinietikkaa
	valkosipulia

Sekoita aineet ja anna broilerin maustua mieluimmin usean tunnin ajan.
Kiehauta pannulla tuoremehu. Lisää broileria ja anna kiehahtaa hetken aikaa.
Lisää vihannekset ja mausta. Tarvittaessa voit suurustaa nesteen.

Hedelmäkastike broilerille

1 prk	kermaviiliä
1 prk	sekahedelmiä
	ketsuppia
	yrttisuolaa
	pippuria

Valuta hedelmistä neste pois. Pilko hedelmät ja sekoita kermaviiliin.
Lisää mausteita maun mukaan.

Piimärieska

½ l	kirnupiimää
n.½ kg	ohrajauhoja
ripaus	vehnäjauhoja

Vaivaa aineksista taikina.
Paista uunissa 250 asteessa, kunnes leivät ruskistuvat reunoiltaan.