MAKUPALAT osa 34 / 8.9.98
Broileria tuoremehussa
broilerfilettä
tuoremehua
vihanneksia
soijakastiketta
pippuria
currya
aromisuolaa
Marinadi:
soijakastiketta
currya
sipulia
broilerimaustetta
punaviinietikkaa
valkosipulia
Sekoita aineet ja anna broilerin maustua mieluimmin usean tunnin ajan.
Kiehauta pannulla tuoremehu. Lisää broileria ja anna kiehahtaa hetken
aikaa.
Lisää vihannekset ja mausta. Tarvittaessa voit suurustaa nesteen.
Hedelmäkastike broilerille
1 prk kermaviiliä
1 prk sekahedelmiä
ketsuppia
yrttisuolaa
pippuria
Valuta hedelmistä neste pois. Pilko hedelmät ja sekoita kermaviiliin.
Lisää mausteita maun mukaan.
Piimärieska
½ l kirnupiimää
n.½ kg ohrajauhoja
ripaus vehnäjauhoja
Vaivaa aineksista taikina.
Paista uunissa 250 asteessa, kunnes leivät ruskistuvat reunoiltaan.
|