MAKUPALAT osa 8 / 09.03.99
Lohta ja parsaa valkoviinissä
kirjolohta
parsaa
sipulia
valkoviiniä
valko- ja mustapippuria
voita
suolaa
tilliä
ruohosipulia
Ripottele kuumalle pannulle suolaa ja hiillosta
kalasta leikatut fileet/perhoset.
Kaada päälle valkoviiniä ja lisää paloiteltu parsa ja sipuli,
lisää myös pippuria.
Anna hautua kypsäksi ja lisää nokare voita
ja hakattua tilliä.
Liemen voit suurustaa tarvittaessa suurusteella.
Omena-rusinapitko
voitaikinalevy
rusinoita
omenoita
sokeria
aprikoosisosetta
Kauli taikina n. 10 cm leveäksi.
Levitä rusinat levylle ja asettele omena
lohkoina päälle.
Ripottele pinnalle sokeria ja paista 225 asteessa
noin 10 minuuttia.
Ota pois uunista ja levitä aprikoosisosetta päälle.
|