MAKUPALAT osa 8 / 09.03.99 
       
       
      
       
      Lohta ja parsaa valkoviinissä
       
       
       
	kirjolohta
	parsaa
	sipulia
	valkoviiniä
	valko- ja mustapippuria
	voita
	suolaa
	tilliä
	ruohosipulia
	 
      Ripottele kuumalle pannulle suolaa ja hiillosta  
        kalasta leikatut fileet/perhoset. 
        Kaada päälle valkoviiniä ja lisää paloiteltu parsa ja sipuli, 
        lisää myös pippuria.  
        Anna hautua kypsäksi ja lisää nokare voita  
        ja hakattua tilliä. 
        Liemen voit suurustaa tarvittaessa suurusteella. 
       
       
       
       
      Omena-rusinapitko
       
       
       
	voitaikinalevy
	rusinoita
	omenoita
	sokeria
	aprikoosisosetta
	 
       Kauli taikina n. 10 cm leveäksi.  
        Levitä rusinat levylle ja asettele omena 
        lohkoina päälle.  
        Ripottele pinnalle sokeria ja paista 225 asteessa  
        noin 10 minuuttia.  
        Ota pois uunista ja levitä aprikoosisosetta päälle. 
        |