MAKUPALAT osa 8 / 09.03.99

Lohta ja parsaa valkoviinissä

	kirjolohta
	parsaa
	sipulia
	valkoviiniä
	valko- ja mustapippuria
	voita
	suolaa
	tilliä
	ruohosipulia
	

Ripottele kuumalle pannulle suolaa ja hiillosta
kalasta leikatut fileet/perhoset.
Kaada päälle valkoviiniä ja lisää paloiteltu parsa ja sipuli,
lisää myös pippuria.
Anna hautua kypsäksi ja lisää nokare voita
ja hakattua tilliä.
Liemen voit suurustaa tarvittaessa suurusteella.


Omena-rusinapitko

	voitaikinalevy
	rusinoita
	omenoita
	sokeria
	aprikoosisosetta
	

Kauli taikina n. 10 cm leveäksi.
Levitä rusinat levylle ja asettele omena
lohkoina päälle.
Ripottele pinnalle sokeria ja paista 225 asteessa
noin 10 minuuttia.
Ota pois uunista ja levitä aprikoosisosetta päälle.