MAKUPALAT osa 2 / 12.1.99 
       
       
      
       
      Kasvistäytteiset paprikat
       
       
       
10 	paprikaa
1 iso 	sipuli
2 	tomaattia
50 g 	voita
	korppujauhoja
	suolaa
	pippuria
 
      Poista paprikoista yläpää ja siemenkota. 
        Leikkaa 2 paprikaa ja sipuli ja tomaatit 
        pieniksi palasiksi ja sekoita korppujauhojen 
        ja mausteiden kanssa kiinteää seos.  
        Täytä paprikat seoksella.  
        Laita kasarin pohjalle voita ja paprikat  
        ja lisää 2-3 dl vettä. 
        Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla kypsiksi.  
         
        
      
       
      Kylmä kurkkukastike
       
       
       
1/2 	tuorekurkkua
1 rkl 	tilliä
2 tl 	sokeria
2 dl 	smetanaa
	sitruunamehua
	suolaa
 
       Poista kurkusta siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset 
        keskenään ja anna maustua hetken aikaa. 
        
      
       
      Anjovisperunat
       
       
       
	perunoita
	sipulia
100 g 	voita
6-7 	anjovista
	pippuria
	persiljaa
 
      Kuutioi perunat ja paista sipulin kanssa pannulla 
        Sekoita voi ja hienonnetut anjovikset keskenään. 
        Kun perunat ovat kypsyneet kaada voi pannulle ja 
        hauduta hetki.  
        Päälle hakattua persiljaa. 
       
       |