MAKUPALAT osa 21 /25.05.99

Suklaakakku

Kakkupohja:

4 	kananmunaa
1,5 dl 	sokeria
1 dl 	vehnäjauhoja
1 dl 	perunajauhoja
1 tl 	leivinjauhetta

Vatkaa kananmunat ja sokeri huolella vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää ne vaahtoon varovasti siivilän läpi puukauhalla sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 175 asteessa 45 minuuttia.


Täyte:

1 prk	maitorahkaa
1 prk	vanilijatuorejuustoa
4 prk 	luumusosetta

koristeluun:
	
	kermavaahtoa
	luumuja palasina

Suklaakakun kuorrutus:

100 g 	tummaa suklaata
1 dl 	vettä
2 dl 	sokeria
2 rkl 	voita

Sulata aineet kasarissa. Anna jäähtyä hieman ja valuta kakun päälle. Koristele esim. kookoshiutaleilla.