MAKUPALAT osa 24 / 15.6.99
Moussaka
3 munakoisoa
6 perunaa
Jauhelihakastike:
4 sipulia
2 valkosipulia
600 g jauhelihaa
2 prk tomaattimurskaa
mustapippuria
suolaa
soijaa
persiljaa
timjamia
kirveliä
Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna
kiehua n. 15 minuuttia, lisää lopuksi tuoreet yrtit.
Juustokastike
1,5 l maitoa
250 g sulatejuustoa
suurustetta
mustapippuria
suolaa
Lämmitä maito kattilassa ja sulata sekaan sulatejuusto pieninä paloina.
Lisää tarvittaessa suurustetta ja lopuksi mausteet. Keitä hiljaisella
tulella muutama minuutti koko ajan hämmentäen.
Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaloitua munakoisoa, perunaa
ja kastikkeet. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti.
|