MAKUPALAT osa 32 / 10.8.99
Rössypottua ja dippikastiketta
Oliividippi:
kermaviiliä
valkosipulioliiveja
sipulia
suolaa
pippuria
Sillidippi:
smetanaa
maustesilliä
sipulia
tilliä
Juustodippi:
tuorejuustoa
ransakankermaa
rose- / viherpippureita
persiljaa
sitruunan mehua
Leikkaa dippiainekset hienoksi ja sekoita. Anna kastikkeen seistä ennen
tarjoilua.
Rössypottukeitto
rössyä eli veripalttua
perunoita
savukylkeä
sipulia
maustepippureita
voita
Kuullota savukylki, sipuli ja perunat voissa. Lisää vettä, pieni pala rössyä
ja maustepippurit. Anna kiehua kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää rössy
ja anna kiehahtaa hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. |