MAKUPALAT 12.10.99 
 
Sorsapaistia kermakastikkeessa
	Puhdistettu sorsa
	Porkkanaa
	Sipulia
	Lanttua
	Punaviiniä
	Vettä
	Suolaa
	Pippuria
	Kastike:
	Keitinliemi
	Kermaa
	Marjahyytelöä
	Suurustetta
	Sinihomejuustoa
	
 Hiero sorsaan pippuria ja suolaa. Ruskista padassa voissa joka puolelta. Lisää
vihannekset lohkoina sekä vettä ja punaviiniä niin että lintu peittyy lähes
kokonaan. Hauduta noin ½ tuntia kunnes liha tuntuu pistettäessä pehmeältä. Ota
lintu pois padasta ja kääri folioon. Siivilöi tai soseuta liemi. Kuumenna ja
suurusta, mausta marjahyytelöllä ja halutessasi homejuustolla. Lisää vielä
loraus kermaa ja tarkista maku. Irrota linnun kylkilihat ja leikkaa viipaleiksi
kastikkeeseen.
 |