MAKUPALAT 2.11.99

Lihamureke

Lihamureke


	500-600 g jauhelihaa
	1 sipulikeittopussi
	1 prk kermaviiliä
	1 kananmuna
	täyte:
	purkkiparsaa

	Sekoita sipulikeittoaines kermaviiliin ja anna turvota viitisen minuuttia.
	Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile kostein käsin mureke. Paista uunissa
	200 asteessa kunnes murekkeesta valuva neste on kirkasta, n. 40 minuuttia

Parsa-yrttikastike Voita tai öljyä Sipulia Vehnäjauhoja Maitoa Parsalientä Suolaa Pippuria Yrttejä Freesaa sipuli rasvassa ja lisää jauhoja. Lisää voimakkaasti sekoittaen maitoa ja anna kiehua miedolla tulella koko ajan sekoittaen, kunnes kastikkeen koostunut on sopiva. Lisää parsalientä ja mausteet, lopuksi tuoreet tai kuivatut yrtit.

Hedelmiä siiderissä Voita Siideriä (Vaahtera)siirappia jäätelöä Paista hedelmälohkoja voissa pari-kolme minuuttia. Kaada päälle siideriä ja anna hautua hiljaisella tulella vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi hieman siirappia. Tarjoa jäätelön kera.