MAKUPALAT 16.11.99
Lampaanmakuiset paprikat
500 g lampaan jauhelihaa
1 rasia siitakesieniä
5 dl keitettyä riisiä
sipulia
ruohosipulia
yrttejä
worchestershirekastiketta
1 prk kermaviiliä
1 prk tomaattipuretta
1 prk tomaattimurskaa
fetajuustoa
Paista jauheliha pannulla. Lisää muut aineet ja hauduttele viitisen minuuttia.
Halkaise paprikat ja poista sisukset. Täytä paprikat täytteellä, laita päälle
fetajuustoa ja paista uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia
Kermaviilikastike
1 prk kermaviiliä
oliiveja
½ -1 sipulia
valkosipulia
½ sitruunanmehu
Pilko oliivi, sipuli ja valkosipuli pieneksi. Sekoita aineet ja anna maustua
paprikoiden paistumisen ajan.
|