MAKUPALAT 16.11.99

Lampaanmakuiset paprikat



	500 g lampaan jauhelihaa
	1 rasia siitakesieniä
	5 dl keitettyä riisiä
	sipulia
	ruohosipulia
	yrttejä
	worchestershirekastiketta
	1 prk kermaviiliä
	1 prk tomaattipuretta
	1 prk tomaattimurskaa
	fetajuustoa

	Paista jauheliha pannulla. Lisää muut aineet ja hauduttele viitisen minuuttia.
	Halkaise paprikat ja poista sisukset. Täytä paprikat täytteellä, laita päälle
	fetajuustoa ja paista uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia





Kermaviilikastike

	1 prk kermaviiliä
	oliiveja
	½ -1 sipulia
	valkosipulia
	½ sitruunanmehu

	Pilko oliivi, sipuli ja valkosipuli pieneksi. Sekoita aineet ja anna maustua
	paprikoiden paistumisen ajan.