MAKUPALAT osa 6 / 09.02.99 
       
       
      
      
      Kreikkalaiset lihapullat
       
       
       
600 g 	naudan paistijauhelihaa
100 g 	fetajuustoa
100 g 	vihreitä oliiveja
4 	valkosipulinkynttä
	timjamia
1 prk 	tomaattipuretta
1 	muna
loraus 	oliiviöljyä
	mustapippuria
 
      Pilko juusto ja oliivit pieniksi, 
        sekoita taikina ja  
        paista uunissa 200 asteessa kunnes lihapullista 
        valuva neste on kirkasta 
         
         
        
      
      
      Tzatsiki
       
       
       
2 prk 	maustamatonta jogurttia
1/2 	tuorekurkkua
	mustapippuria
	suolaa
	sokeria
	sitruunamehua
2-3	valkosipulinkynttä
	tuoretta tilliä
 
       
        
       Valuta jogurttia kahvinsuodatinpussissa pari tuntia. 
        Raasta kurkku ja purista liika neste pois. 
        Sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa 
        ennen nauttimista. 
        |