MAKUPALAT osa 6 / 09.02.99

Kreikkalaiset lihapullat

600 g 	naudan paistijauhelihaa
100 g 	fetajuustoa
100 g 	vihreitä oliiveja
4 	valkosipulinkynttä
	timjamia
1 prk 	tomaattipuretta
1 	muna
loraus 	oliiviöljyä
	mustapippuria

Pilko juusto ja oliivit pieniksi,
sekoita taikina ja
paista uunissa 200 asteessa kunnes lihapullista
valuva neste on kirkasta



Tzatsiki

2 prk 	maustamatonta jogurttia
1/2 	tuorekurkkua
	mustapippuria
	suolaa
	sokeria
	sitruunamehua
2-3	valkosipulinkynttä
	tuoretta tilliä


Valuta jogurttia kahvinsuodatinpussissa pari tuntia.
Raasta kurkku ja purista liika neste pois.
Sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa
ennen nauttimista.