MAKUPALAT osa 8 / 23.02.99

Pippuripihvi

	naudan sisäfileetä
	öljyä
	pippurisekoitusta
	ketsuppia
	kuohukermaa
	voita

Leikkaa fileestä poikkisyyhyn n. 1,5 cm paksu pihvi.
Hiero pihvin pintaan öljyä ja pyörittele pippurirouheessa.
Paista kuumalla pannulla, käännä pihvi, kun sen pinta pisaroi.
Lisää pannulle ketsuppia ja kuohukermaa ja
hauduta hetken aikaa.
Tarkista suola ja tarjoa heti.


Lehtipihvi

	naudan sisäfileetä
	öljyä
	pippuria
	suolaa

Nuiji pihvi ohueksi lehdeksi.
Hiero pintaan öljyä.
Paista pihvi nopeasti kuumalla pannulla.
Mausta lopuksi pippurilla ja suolalla.
Tarjoa heti.


Maustevoi

	voita
	pippuria
	Worchester-kastiketta
	kahvia
	grillimaustetta
	soijaa
	sitruunamehua
	persiljaa

Pehmitä voi huoneenlämmössä pehmoiseksi.
Sekoita mausteet, hieman vatkaamalla voista saa kuohkeamman.
Laita jääkaappiin odottamaan pihvien valmistumista.