MAKUPALAT osa 8 / 23.02.99
Pippuripihvi
naudan sisäfileetä
öljyä
pippurisekoitusta
ketsuppia
kuohukermaa
voita
Leikkaa fileestä poikkisyyhyn n. 1,5 cm paksu pihvi.
Hiero pihvin pintaan öljyä ja pyörittele pippurirouheessa.
Paista kuumalla pannulla, käännä pihvi, kun sen pinta pisaroi.
Lisää pannulle ketsuppia ja kuohukermaa ja
hauduta hetken aikaa.
Tarkista suola ja tarjoa heti.
Lehtipihvi
naudan sisäfileetä
öljyä
pippuria
suolaa
Nuiji pihvi ohueksi lehdeksi.
Hiero pintaan öljyä.
Paista pihvi nopeasti kuumalla pannulla.
Mausta lopuksi pippurilla ja suolalla.
Tarjoa heti.
Maustevoi
voita
pippuria
Worchester-kastiketta
kahvia
grillimaustetta
soijaa
sitruunamehua
persiljaa
Pehmitä voi huoneenlämmössä pehmoiseksi.
Sekoita mausteet, hieman vatkaamalla voista saa kuohkeamman.
Laita jääkaappiin odottamaan pihvien valmistumista.
|