YLE Mamma mia

Spaghetti Carbonara

400 g 	spaghettia
1 kpl	valkosipulin kynsi
250 g	palvikylkeä/pancettaa
2 kpl	kananmunaa
100 g	parmesanraastetta
	oliiviöljyä, mustapippuria (myllystä), suolaa
Pastan keitinvesi suhteessa 1 vettä ja rkl karkeaa suolaa

Laita spaghetti kiehuvaan, suolattuun veteen ja anna kiehua n. 8-10 min.
Kuullota valkosipulia, kuutioitua palvikylkeä tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla/kasarissa.
Mausta mustapippurilla. Riko munat kulhoon ja vispaa kevyesti rakenne rikki. Laita levy puoliteholle.
Kaada valutettu, kypsä pasta palvikyljen sekaan pannuun. Ripottele juustoraaste, kaada munat ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, ettei tule munakokkelia. Jos sattuu tulemaan kokkelia, on se silti hyvää. Buon Apetito!