Onko luomuruoka terveellisempää, turvallisempaa tai luontoystävällisempää kuin tavallinen ruoka? Valmistaudu tarkistamaan käsityksiäsi, sillä luomu on lumetta, väittää tämän illan MOT.
  KÄSIKIRJOITUS  
 
Lue käsikirjoitus tästä

  LÄHDEAINEISTOA  
alkuun
 

Tähän ohjelmaan ei liity lähdeaineistoa.

  HAASTATELTAVAT  
alkuun
 

Ohjelmassa haastatellut:

Antti Aro, tutkimusprofessori, Kansanterveyslaitos

Marja-Leena Myllymäki, päiväkodin johtaja

Jorma Kumpulainen, johtaja, elintarvikekemian tri, MTT

Soili Mäkinen-Kiljunen, sairaalakemisti, fil. tri. HUS/Iho- ja allergiasairaala

Esa Partanen, luomuneuvoja, Luomuliiton puheenjohtaja

Seija Puurula, luomuviljelijä, Reisjärvi

Martti Esala, professori, maaperä- ja kasvinravitsemus, MTT

Kari Tiilikkala, professori, kasvinsuojelu, MTT

Atte von Wright, professori, ravitsemus- ja elintarvikebiotekniikka, Kuopion Yliopisto

Satu Pyörälä, professori, Eläinlääketiede, Helsingin Yliopisto

Harri Mäki-Asiala, maanviljelijä, Toholampi

Jukka Kola, professori, maatalouspolitiikka, Helsingin Yliopisto

Eija Pehu, professori, erityisneuvonantaja, Kasvinviljelytiede, Maailmanpankki


  LINKIT & MUU INFO
alkuun
 

Tähän ohjelmaan ei liity muuta aineistoa.

  POSTIA
alkuun
 

Tähän ohjelmaan ei liity postia.

alkuun