yle.fi


Autovaras-sarjan näyttelijöistä

Julkaistu: 08.04.2009 - Utelias

Katselin taannoin Autovaras-sarjaa ja heräsi mielessäni muutama kysymys. Näyttelijöistä siis ja siitä mitä heille kuuluu nykyisin. Kysyisin että mitä Jessen kaveria Vekaa näytellyt tekee nykyään? Entä Jessen tyttöystävää Tuijaa näytellyt? En muista että olisin heitä enää missään sarjoissa nähnyt kyseisen sarjan jälkeen.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Utelias.
Kolmiosainen Autovaras on Taavi Kassilan käsikirjoittama ja ohjaama sarja nuoresta autovarkaasta ja hänen kohtalostaan. Sarjan esitti YLE TV2 vuonna 1991 ja uusinta oli vuonna 1994.
Pääosassa nähty Antti Majanlahti (Jesse) on Mikko ja Maija-Liisa Majanlahden poika, joka on valmistunut näyttelijäksi ja esiintynyt lukuisissa elokuvissa. Antti johti Lappeenrannan kaupunginteatteria vuosina 2002-2007.
Tuijaa esittänyt Sanna Salminen ja Raimona nähty Antti Helminen eivät ole jatkaneet näyttelemistä. Vekaa esittänyt Sampsa Helminen on Tampereella opettajana, mutta hänet on 2000-luvulla nähty myös Pyynikin kesäteatterissa. Jalkapalloa hän harrastaa Nekalan Pallossa.Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!