yle.fi


Bad Girls DVD

Julkaistu: 04.02.2009 - Hanna

Hyvä Rouva Ruutu

En tiedä käännynkö asiassani nyt oikean ihmisen puoleen,mutta en ole muualtakaan taholta vastausta saanut.Asiani koskee Englantilaista naisvankilasarjaa Bad Girls.Ilmeisesti sarjan kaikki kahdeksan tuotantokautta ovat ilmestyneet DVD boxina,mutta vain kaudet 1-2 ovat suomeksi tekstitettyjä.Kysymykseni siis kuuluukin, onko jostain saatavilla loppukausia tekstitettynä tai koska sellaiset mahdollisesti olisivat ilmestymässä?? Vastauksesta erittäin kiitollinen.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Hanna.
Olen minä näihin dvd-kysymyksiinkin silloin tällöin vastaillut, vaikka omaa alaani onkin televisio-ohjelmien historia. Tällaiseen kysymykseen minun on kuitenkin turha lähteä etsimään vastausta, koska pystyt selvittämään asian helposti itsekin: katso suomalaisen dvd-kannen alakulmasta, kuka sen on julkaissut, kysy numerotiedustelusta kyseisen firman puhelinnumero, ja soita sinne. Julkaisijalta saat aina varmimman vastauksen tulevista dvd-julkaisuista ja niiden aikataulusta.
Bad Girls -sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta on ilmestynyt Finnkinon DVD -sarjassa, joten Finnkinon sivujen uutuusluetteloita ainakin kannattaa seurata! Myös alaan erikoistuneilla dvd-kauppiailla on tulevien julkaisujen listat, joten kaupoistakin kannattaa kysyä.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!