yle.fi


Ranskalainen sarja: Missä olet Lola?

Julkaistu: 31.03.2009 - Janna

Moi!
Haluisin löytää yhen sarjan joka taisi tulla yleltä n. 2 vuotta sitten ( en ole ihan varma) Siinä on pääosassa köyhä tyttö joka yhtäkkiä hyväksytään rikkaiden taidekouluun. Siellä jotkut sitten pitävät hänestä ja jotkut eivät. Taidekoulun johtajalla on poika joka saa kaiken mitä haluaa, poika ei huomaa tyttöä ennenkuin tämä pelastaa pojan joka hyppäsi veteen juovuksissa.
Tyttö ja poika rupesivat seurustelemaan, kunnes pojan äiti kertoo että he ovat sisarukset. Nii ja sarjan alkumusiikissa lauloi mies.
Toivottavasti jotain edes selviää.

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Janna.
Tarkoittanet ranskalaista tv-sarjaa Missä olet Lola (Lola, qui es-tu Lola?). Sarja on alunperin 10-osainen, mutta Suomessa se esitettiin viitenä elokuvanmittaisena jaksona YLE TV2:ssa kesällä 2005 ja uusittiin seuraavana kesänä.
Sarja kertoo maalaistyttö Lolasta, jonka intohimo on valokuvaus, ja joka yllättäen pääsee Monte Carloon, Monacon kuuluisaan Mezzogiorno-taidekouluun. Siellä Lolan ja Simonin orastava rakkaus joutuu kohtalokkaasti koetukselle, kuten muisteletkin.
Sarjan käsikirjoitti Jean-Marc Auclair ja ohjasi Michel Hassan. Blandine Bury esittää Lolaa ja Cyril Mourali Simonia. Tunnuslaulua ei laula mies, vaan hehkeä Séverine Ferrer, joka edusti Monacoa Euroviisuissa vuonna 2006 laululla La coco-dance. Tunnuslaulun voit kuunnella vaikkapa täältä.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!