yle.fi


Salkkarijuttuja Salatut elämät: Hanna Salin, Toni Veijalainen

Julkaistu: 31.03.2009 - Joni Välitalo

Tuota... Haluaisin vain kysellä kahdesta Salattujen Elämijen henkilöistä. Että se jakso jossa Hanna Salin kuolee, niin kuoliko se näyttelijäkin oikeasti ja miten se pystyi olemaan liikkumatta siinä sängyssä ja se näytti ihan kuolleelta. Miksi?
Toinen kysymykseni on taas siitä Toni Veijalaisesta, ja se jakso jossa nähtiin Toni hukutettuna, niin oliko se näyttelijä oikeasti hukutettu... Yritin aikaisemmin etsiä Wikipediasta tähän tietoa mutta koneeni ei toiminut koska olen ostanut tämän koneen vuonna 2002. Toivoisin vastauksen tulevan aivan pian. Anteeksi jos kysymykseni on liian vaikea...
Ystävällisin terveisin, Joni

Rouva Ruutu vastaa:

Hei Joni.
Löydät aika paljon tietoa Salattujen elämien henkilöistä sekä Wikipediasta että Salattujen elämine omilta nettisivuilta.
Suomessa ja maailmalla olisi aika vähän näyttelijöitä, jos heidät kaikki tapettaisiin sitä mukaa, kun rooli jossain ohjelmassa päättyy.
Hanna Salinia näytellyt Tarja Omenainen on Salkkareiden jälkeen nähty muun muassa Kylmäverisesti sinun -sarjassa, ja tällä hetkelä hän tekee toimittajan töitä Luoteis-Uusimaa-lehdessä.
Myös Toni Veijalaista näytellyt Kristo Salminen elää ja voi hyvin, eikä kukaan ole joutunut vankilaan hänen hukuttamisestaan. Hänet nähdään muun muassa upouudesa Rööperi-elokuvassa.
Näytteleminen on näyttelijöiden työtä, ja ohjaajat, maskeeraajat, valaisijat ja kuvaajat tekevät parhaansa siinä, että kuollut näyttäisi kuolleelta ja hukkunut hukkuneelta. Se on heidän työnsä tarkoitus.


Rouva Ruudun musiikinhistoria

Sarja uusitaan 06.11.2011 alkaen!