YLE
www.yle.fi/mundo
mundonuoliMUNDOmundonuoliMundo-projektimundonuoliMundo-ohjelmamundonuoliOpiskelijatmundonuoliLinkitmundonuoliYhteystiedotmundonuoliPalaute

Mundo 17.10. ke klo 18.30
--------------------------------------------------------------



Thu Nga Vu-Liljan ohjaama Anoppini Liisa ja Tonislav Hristovin Hetki Zoran Atanasovin elämästä kertovat pienistä valinnoista ja ratkaisun hetkistä.

Anoppini Liisa on kertomus suomalaisen anopin ja vietnamilaisen miniän tutustumisesta toisiinsa. Miniä oli vuosia vain kuva seinällä, mutta sitten pariskunta muutti Vietnamista Suomeen, ja anoppi Liisa Lilja aloitti maalaamaan vietnamilaisen perinteen mukaan - yhteistä kieltä ei aluksi löytynyt, mutta kuvien kautta hän pystyi kommunikoimaan syvemmällä tasolla miniänsä kanssa.

Zoran Atanazov syntyi Makedoniassa, opiskeli Bulgariassa ja muutti puolitoista vuotta sitten tyttöystävänsä perässä Suomeen. Hän on ammatiltaan puutaiteilija. Työpaikan saaminen on hankalaa, vaikka suomen kieli sujuu jo. Eräänä päivänä on totuuden hetki - saako Zoran työpaikan, juuri sellaisen työn, jota hän on odottanut? Odotus tekee varatusta puhelinlinjasta kidutuksen välikappaleen.

Lyhytdokumentin on tuottanut YLE Asiaohjelmat.


mundonuoli Mundo 28. marraskuuta
mundonuoli Mundo 21. marraskuuta
mundonuoli Mundo 14. marraskuuta
mundonuoli Mundo 7. marraskuuta
mundonuoli Mundo 17. lokakuuta
mundonuoli Mundo 10. lokakuuta
mundonuoli Mundo 3. lokakuuta
mundonuoli Mundo 26. syyskuuta
mundonuoli Mundo 5. syyskuuta
mundonuoli Mundot YLE TV1:ssä kesällä 2007
mundonuoli 2007 kevät
mundonuoli 2006 syksy
mundonuoli 2006 kevät
mundonuoli 2005 syksy
mundonuoli Basaari-ohjelma



YLE Asiaohjelmat | MUNDO | PL 50 | 00024 Yleisradio | www.yle.fi/mundo | mundo@yle.fi